Eugent Bushpepa

Alternative rock

Añadir a favoritos

Si te gusta la canción Mall de Eugent Bushpepa - el letra es obligatorio para el conocimiento!

Eugent Bushpepa - Mall letra de canción

Një pritje e gjatë, e ëmbël e zjarrtë

Ca hapa trokasin si zemër këtë natë

Unë ndjek ritmin e saj

Dy duar që zgjaten përpijnë në ngrohtësi

Ky mall që të djeg nuk njeh kufi as largësi


Asgjë në këtë botë nuk mund ta shprehë dot ndjesinë

Kur zemrat bashkohen dhe prapë rrahin si një


Dua të hesht në këtë natë i shtrirë në këtë shtrat

Ku ëndrrat hyjnore shërojnë çdo plagë

Të shoh portretin e saj

Momentet kalojnë, sekondat nuk falin

Orët pasojnë por ndjenjën se ndalin, jo


Si më magji hëna shikimet përpin

Më sjell vegimin tënd


Lot i patharë ndriçojë këtë natë

Sonte kumbo prej shpirtit pa fjalë

Vetëm një çast dhimbja të më ndalë

Ky lot i patharë një ditë do shterojë

Nga puthjet e zjarrta që ëndërroi

Në atë çast dhimbja do ndalojë


E ëmbël kjo jetë por nuk njeh kufi

Hërë na përkëdhel, hërë na krijon largësi

Ty të kam larg

Më bën të luftoj kur fuqitë kanë shteruar

Të ëndërroj edhe kur zgjuar jam


Si më magji hëna shikimet përpin

Sytë tanë puqën sërish edhe pse është fantazi

Jetën do ta fal ty


Lot i patharë ndriçojë këtë natë

Sonte kumbo prej shpirtit pa fjalë

Vetëm një çast dhimbja të më ndalë

Ky lot i patharë një ditë do shterojë

Nga puthjet e zjarrta që ëndërroi

Në atë çast dhimbja do ndalojë


Eugent Bushpepa - Mall lyrics.
MallEugent Bushpepa

Más letras de canciones

Más artistas con letras

Las letras de la canción Mall - Eugent Bushpepa.

No siempre es posible entender sobre qué está cantado en la canción y justamente para tales casos te servirán las letras de la canción Mall de Eugent Bushpepa. También, gracias al texto podrás fácilmente canturrear tu canción favorita.

ocultar la lista